Składniki:
selery | 50 dag |
pieczarki | 150 dag |
mleko | 1 szkl |
śmietana | 2 szkl |
ser żółty | 10 dag |
migdały | 50 dag |
majonez | 100 dag |
natka pietruszki | 1 łyżka |
pieprz | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
curry | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łżka |
selery | 50 dag |
pieczarki | 150 dag |
mleko | 1 szkl |
śmietana | 2 szkl |
ser żółty | 10 dag |
migdały | 50 dag |
majonez | 100 dag |
natka pietruszki | 1 łyżka |
pieprz | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
curry | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: