Składniki:
1,5 kg ogórków gruntowych | |
0/5 kg. cebuli | |
3 papryczki jalapeno (lub więcej) | |
2 łyzki soli | |
4 ząbki czosnku | |
1 szklanka octu | |
pół szklanki wody | |
2 szklanki cukru | |
6 ziaren ziela angielskiego | |
3 liście laurowe |
1,5 kg ogórków gruntowych | |
0/5 kg. cebuli | |
3 papryczki jalapeno (lub więcej) | |
2 łyzki soli | |
4 ząbki czosnku | |
1 szklanka octu | |
pół szklanki wody | |
2 szklanki cukru | |
6 ziaren ziela angielskiego | |
3 liście laurowe |
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: