Składniki:
fasolka szparagowa | 1,5 kg |
sól | 5 łyżeczek |
cukier | 1 szklanka |
ocet | 1/2 szklanki |
olej | 3/4 szklanki |
chili | 2 szczypty |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżeczki |
cebula | 3 sztuki |
fasolka szparagowa | 1,5 kg |
sól | 5 łyżeczek |
cukier | 1 szklanka |
ocet | 1/2 szklanki |
olej | 3/4 szklanki |
chili | 2 szczypty |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżeczki |
cebula | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: