Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka wiosenna w roli głównej szpinak

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mix sałat 1 garść
szpinak świeży 1 garść
rzodkiewka 3 sztuki
seler naciowy 1 łodyga
awokado 0,5 sztuki
papryka czerwona 0,5 sztuki
papryka żółta 0,5 sztuki
pomidor 0,5 sztuki
sok z cytryny 1 łyżka
oliwa 2 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 0,5 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka wiosenna w roli głównej szpinak

Do przygotowania sałatki użyłam mix sałat z roszponką.
Umyte i odwirowane z wody sałaty przekładamy do naczynia. Dodajemy pokrojone warzywa, posypujemy ziołami prowansalskimi, polewamy oliwą i skrapiamy sokiem z cytryny. Wszystko mieszamy ze sobą.
Przekładamy na talerz i jemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paula191919 19.06.2015 14:47
bardzo ładne połączenie
Kuchenka 17.01.2015 11:06
nawet pogoda wiosenna :)
Babeczka35 17.01.2015 10:39
Smaczna sałatka.
ilka01 17.01.2015 09:08
moje smaki :)
Iwusia 16.01.2015 23:57
smacznie i zdrowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak