Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałateczka z pieczonym dorszem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata karbowana 1/4 szt
fasola czerwona 3 łyżki
dorsz 1 filet
cytryna
oliwa
pieprz
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 łyzeczka
masło 1 łyżka
ogórek 1 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałateczka z pieczonym dorszem

Filet z dorsza doprawiamy przyprawą do ryb .Kropimy cytryną .Smażymy na masełku . Po usmażeniu na złoto kroimy go na małe trójkąciki . Sałatę karbowaną myjemy osuszamy .Sałatę kładziemy do miseczek. Dodajemy kawałki dorsza. Nakładamy czerwoną fasolkę .Kładziemy plasterek ogórka. Kropimy cytryna ,dajemy olej ,sól,pieprz . Podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 22.09.2012 16:11
pycha
iwa643 22.09.2012 15:37
Malutkie i pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak