Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowy makron z chilli i bobem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makaron ryżowy 1 opakowania
czosnek 1 ząbek
Papryka słodka mielona Prymat
masło 1 łyżka
seler naciowy 1 kawałek
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowy makron z chilli i bobem

Gotujemy makron ryżowy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu odcedzamy i przelewamy wodą. Bób odcedzamy, seler naciowy kroimy drobno. Na patelni rozpuszczamy masło podsmażamy posiekany czosnek i seler. Dodajemy chilli i sól do smaku. Następnie dodajemy odcedzony bób. Wszystko razem mieszamy . Dodajemy makaron, doprawiamy do smaku solą i papryką słodką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Romanowka 22.12.2013 10:53
Ciekawe danie!
ao_12 22.12.2013 10:10
apetycznie wygląda:)
Patriszja
Patriszja 22.12.2013 09:44
smacznie wygląda :)
Aga-25 22.12.2013 09:31
uwielbiam bub
Agnieszka-87-25 22.12.2013 09:23
super potrawa
Megg 22.12.2013 08:32
super smaczne takie danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak