Składniki:
ryż basmati | 10 dag |
kapusta pekińska | 20 dag |
cebula | 1 mała |
sok z granatu | 1 duzy owoc |
bulion | 70 ml |
olej do smażenia | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
natka pietruszki |
ryż basmati | 10 dag |
kapusta pekińska | 20 dag |
cebula | 1 mała |
sok z granatu | 1 duzy owoc |
bulion | 70 ml |
olej do smażenia | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
masło | 1 łyżka |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: