Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosołowy kurczak z odzysku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kurczak gotowany 2 części
oliwa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rosołowy kurczak z odzysku

Dowolne części kurczaka ugotowanego w rosole posypujemy przyprawą do kurczaka i podsmażamy na tłuszczu.
To pomysł na gotowanego kurczaka dnia następnego w wersji lekko odmienionej.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 12.02.2014 17:05
bardzo lubię takie mięsko kiedyś moja babcia tak robiła :)
Halina14 07.06.2013 08:15
fajny pomysł na przeróbkę
olkaaa 20.05.2013 07:38
przydatny przepis
ben-ka 07.05.2013 09:09
ja smażę w panierce,też świetnie smakuje.
Krystyna32 04.05.2013 06:59
bardzo smaczny
treonina 07.03.2013 20:29
fajny sposób na kurczaka z zupy!
Ela15 04.03.2013 12:43
biedny kurczaczek:)
Katarzyna59 24.02.2013 11:24
super
M. Monroe 21.02.2013 22:33
ale biedak wymeczony ;)))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak