Przepis i sposób przygotowania na: Rosół wołowo-kaczy
Kiedy mięso zmięknie doprawić rosół do smaku i przecedzić.
Podawać z makaronem i posiekaną zieleninką - koperkiem lub natką pietruszki.
mięso wołowe | 1,5 kg |
podroby | z kaczki |
seler korzeniowy | 1 mały |
marchew | 3-4 duże |
lubczyk świeży | 2-3 gałązki |
natka pietruszki | średni pęczek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 |
Ziele angielskie całe Prymat | 4-5 szt. |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Sól ziołowa jodowana Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: