Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z wędzonego łososia nadziewane szpinakiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak mrożony 300 g
czosnek 2 ząbki
pieprz do smaku
masło 4 łyżeczki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z wędzonego łososia nadziewane szpinakiem

Szpinak podsmażyć tak aby woda odparowała, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek,doprawić solą i pieprzem. Tak przygotowaną masę ułożyć na filetach z łososia i zawinąć w roladki.Przed podaniem podgrzać w piekarniku.smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 13.02.2013 09:16
bardzo apetyczne
alaaa 18.01.2013 20:53
apetycznie wyglądają
Wiesława1 05.12.2012 08:09
super
miroslawa 05.12.2012 03:47
pyszne
babajaga1969 05.12.2012 02:11
super pomysł
tessinka 04.12.2012 22:42
na łososiu nie ma żadnej panierki
medi 04.12.2012 21:55
...i opis do nich:)
medi 04.12.2012 21:53
A ta panierka na łososiu?I czy to na pewno jest łosoś wędzony?Wygląda super ale nie pasują mi składniki!
maciek7 04.12.2012 21:31
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak