Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki z camembertem i rukolą

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 600 g
camembert 1 szt
rukola 2 listki na roladkę
jajko 1 szt
siemię 2 łyżki
olej do smażenia
Bułka tarta klasyczna Prymat 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z camembertem i rukolą

Pierś kurczaka pokroić wzdłuż w paski,lekko rozbić i oprószyć solą ziołową. Serek camembert pokroić na małe kawałki. W mięso zawinąć kawałek sera i 1-2 listki rukoli. Roladki panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej wymieszanej z siemieniem. Smażyć na oleju na złoty kolor. Podawać z ulubionymi dodatkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Klausia 06.03.2014 10:19
dobre roladki :)
anemon 16.11.2013 20:30
Świetny pomysł, apetyczne roladki.
ONY_za_kare 14.11.2013 12:09
na pewno smaczne!
Alex_M 14.11.2013 11:53
fajny pomysł
KasiaK90 14.11.2013 10:22
pyszne roladki
Olga_SK 13.11.2013 16:49
Smakowicie się prezentują :)
Mniam 13.11.2013 16:22
Jestem miłośniczką roladek mięsnych, z takim serkiem na pewno by mi smakowały.
IwonaDD 13.11.2013 15:43
roladki palce lizać
Beatris 13.11.2013 13:41
Takie roladki z pewnością by mi smakowały.
Jusiaa 13.11.2013 13:41
Wygląda apetycznie, pycha
Konczi 13.11.2013 12:18
wyglądają super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak