Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki schabowe panierowane w płatkach górskich

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kotlety schabowe 2 szt
musztarda
sól
pieprz
jajko 1 szt
olej do smażenia
płatki owsiane górskie łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: roladki schabowe panierowane w płatkach górskich

kotlety rozbić, oprószyć solą i pieprzem z obu stron. Z jednej posmarować musztardą i zwinąć jak roladki, spiąć wykałaczką. Płatki uprażyć na suchej patelni i wysypać na talerz. Jajko rozbełtać. Roladki wymoczyć w jajku , następnie w płatkach i usmażyć na oleju, na średnim ogniu ze wszystkich stron.Podawać z ziemniakami i sezonową surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 06.10.2013 21:10
fajny pomysł
gosia56 21.08.2013 20:49
napewno pyszne
Katarzyna59 25.06.2013 08:43
świetny przepis
beniaminek 24.06.2013 22:30
fajne danie
lee-aa 24.06.2013 22:10
fajne i zdrowe :)
Rafał3 24.06.2013 21:32
ale super wygląda! koniecznie zrobię
Boska_Agatka 24.06.2013 21:30
po prostu wyśmienite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak