Przepis i sposób przygotowania na: Rolada szpinakowa z serem pleśniowym i wędzonym łososiem
Kroki postępowania
Serek wysmarować ostudzone ciasto szpinakowe. Wzdłuż krótszego boku ułożyć plastry wędzonego łososia.
Przepis na roladę szpinakową z serem pleśniowym i wędzonym łososiem. Idealna na imprezę lub święta.
szpinak | 400 gramów |
jajko | 4 sztuki |
łosoś wędzony plastry | 150 gramów |
ser pleśniowy typu gorgonzola | 150 gramów |
serek topiony | 200 gramów |
czosnek | 2 ząbki |
Sól himalajska różowa drobnoziarnista jodowana Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: