Przepis i sposób przygotowania na: Quiche ze szpiankiem i fetą
Kroki postępowania
Na koniec wlać masę ze śmietany i chwilę gotować.
Wlać masę szpinakowo - śmietanową, oprószyć fetą.
ciasto francuskie | 1 |
szpinak świeży lub mrożony | 450 g |
śmietana kremowa 30% | 200 ml |
jajko | 1 |
ser żółty | 100 ml |
sól | szczypta |
pieprz | szczypta |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
papryczka ostra | 1 |
feta | 1/2 opakowania |
skórka z cytryny | 1/2 |
pomidory suszone Smak | 4 |
cebula | 1 |
ząbki czosnku | 3 |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: