Przepis i sposób przygotowania na: Pysznotka
Kroki postępowania
Masło ucieramy na puch i stopniowo dodajemy budyń.
mąka pszenna | 40 dag |
margaryna | 20 dag |
jaja | 4 sztuki |
cukier puder | 10 dag |
kwaśna śmietana | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
powidła śliwkowe | 1 słoik |
orzechy włoskie | 20 dag |
mleko | 1/2 l |
żółtko jajek | 5 sztuk |
cukier puder | 20 dag |
mąka pszenna | 3 łyżki |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: