Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z letnich warzyw bobu i fasolki szparagowej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bób 1 szklanka
fasolka szparagowa
suszone pomidory 1/4 słoiczka
masło 1 łyżeczka
przyprawa uniwersalna
szczypior

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z letnich warzyw bobu i fasolki szparagowej

Fasolkę szparagową myjemy obieramy i gotujemy w wodzie z dodatkiem przyprawy uniwersalnej. Po ugotowaniu odcedzamy. Bób gotujemy w wodzie z dodatkiem soli i ząbku czosnku. Pomidory odsączamy. Ugotowane warzywa łączymy z sobą dodajemy pokrojone pomidorki i chwilę podsmażamy na masełku doprawiając do smaku solą i pieprzem. Podajemy z szczypiorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megg 13.07.2013 14:19
smaczne!!!
meg1984 13.07.2013 13:59
smaczna przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak