Przepis i sposób przygotowania na: Przekładaniec "Pocałunek Murzyna"
Kroki postępowania
9. Masło miksujemy i dodajemy stopniowo po łyżce ugotowany i ostudzony budyń (1 szklanka).
mąka pszenna | 2 szklanki |
cukier | 1,5 szklanki |
kwaśna śmietana | 1,5 szklanki |
jaja | 2 sztuki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
kakao | 3 łyżki |
mak | 1/2 szklanki |
orzechy włoskie | 3/4 szklanki |
jaja | 3 sztuki |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
budyń | 1 szklanka |
masło klarowane | 1 kostka |
mleko | 0.75 szklanki |
czekolada gorzka | 100 g |
masło | 1 łyżka |
mleko | 4 łyzki |
9. Masło miksujemy i dodajemy stopniowo po łyżce ugotowany i ostudzony budyń (1 szklanka).
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: