Przepis i sposób przygotowania na: Pożywna sałatka z fetą
W osobnej misce robimy sos, Łączymy ze sobą oliwę z oliwę z oliwek, musztardę oraz sól i pieprz. Dokładnie mieszamy i polewamy nim sałatkę. Dokładnie mieszamy i chłodzimy w lodówce.
kapusta pekińska | 1/2 sztuka |
ser feta | 1 sztuka |
kukurydza | 1/2 puszka |
cebula czerwona | 1 sztuka |
pomidor | 1 sztuka |
ogórki konserwowe | 5 sztuka |
natka pietruszki | 1/2 pęczek |
oliwa | 2 łyżka |
musztarda | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: