Przepis i sposób przygotowania na: Potrawa w garnku rzymskim - wersja warzywna
Wszystkie warzywne składniki można dowolnie modyfikować wg własnego smaku lub aktualnej zawartości lodówki. Szczególnie polecam jednak buraki i kapustę.
kapusta biała | 0,5 głowki |
papryka | 1 szt. |
ziemniaki | 4 szt. |
buraki | 2 szt. |
fasolka szparagowa | 0,3 kg |
marchewka | 2 szt. |
seler | 1 kawałek |
czosnek | 3 ząbki |
cebula | 2 szt. |
brukselka | 0,3 kg |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
majeranek | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: