Składniki:
mięso wołowe bez kości | 30 dkg |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1/3 szklanki |
imbir | 1 łyżeczka |
cukier | 1/2 łyżeczki |
olej | 1/2 szklanki |
mąka ziemniaczna | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
wódka | 1 łyżka |
papryka czerwona | 3 szt |
mięso wołowe bez kości | 30 dkg |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1/3 szklanki |
imbir | 1 łyżeczka |
cukier | 1/2 łyżeczki |
olej | 1/2 szklanki |
mąka ziemniaczna | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
wódka | 1 łyżka |
papryka czerwona | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: