Przepis i sposób przygotowania na: Popovers z budyniem - oszukanie ptysie
Kroki postępowania
Posypać cukrem pudrem.
woda zimna | 1 szkl. |
mleko w proszku | 3-4 łyżki |
cukier puder | 1/2 łyżki |
sól | duża szczypta |
mąka pszenna | 1 szkl. |
masło | stopione 2 łyżki |
mleko 3,2% | 1 litra |
cukier | do smaku |
masło | 100 g |
mąka pszenna | 2-3 łyżki |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
mąka ryżowa | 1 łyżka |
budyń waniliowy | 1 op. |
cukier waniliowy | 1 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: