Składniki:
dynia | 500 g (miąższ) |
ser kozi | 100 g (podpuszczkowy) |
wędzona pierś z kurczaka | 100 g |
cebula | 1 szt |
mąka | 300 g |
jajko | 1 szt |
musztarda | 1 łyżka (figowa) |
pieprz | |
olej | 50 ml (z orzechów laskowych) |
dynia | 500 g (miąższ) |
ser kozi | 100 g (podpuszczkowy) |
wędzona pierś z kurczaka | 100 g |
cebula | 1 szt |
mąka | 300 g |
jajko | 1 szt |
musztarda | 1 łyżka (figowa) |
pieprz | |
olej | 50 ml (z orzechów laskowych) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: