Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z ziemniakami i szpinakiem
Kroki postępowania
Gotowe układać na ściereczce posypanej lekko mąką pszenną.
mąka pszenna | 300 gram |
sól | 1/3 łyżeczki |
woda ciepła | ok. 0,2 litra |
mąka pszenna | do podsypywania |
ziemniaki | 300 gram |
szpinak mrożony | 200 gram |
cebula | 1 duża |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | |
masło | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | kilka sztuk |
masło | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: