Składniki:
kapusta kiszona | 0.5 kg |
szczypior | 1 pęczek |
czosnek | 3 ząbki |
pieprz do smaku | |
masło do smażenia | |
mąka | 3 filiżanki |
woda zimna | 1 szklanka |
wrzątek | 0,3 szklanki |
olej | 2 łyżki |
opieńki | 1 suszone |
kapusta kiszona | 0.5 kg |
szczypior | 1 pęczek |
czosnek | 3 ząbki |
pieprz do smaku | |
masło do smażenia | |
mąka | 3 filiżanki |
woda zimna | 1 szklanka |
wrzątek | 0,3 szklanki |
olej | 2 łyżki |
opieńki | 1 suszone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: