Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi wołowe na ostro
Kroki postępowania
Na rozgrzanym maśle podsmaż mięso. Dobraw solą i pieprzem
Smaż 10 minut. Zdejmij z ognia dodaj żółtko wymieszaj.
Piec 35 minut w 190 C
mąka pszenna | 20 dag |
masło | 12 dag |
żółtko jajek | 2 szt |
śmietana | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz |
mięso mielone wołowe | 30 dag |
cebula | 1 mała |
papryczka chili | pól szt |
papryka czerwona | pól szt |
żółtko jajek | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: