Składniki:
pory | 60 dag |
masło | 1 łyżka |
ser topiony | 10 dag |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
mleko | 100 ml |
cebula | 1 |
ząbki czosnku | 2 |
mięso mielone | 60 dag |
jajko | 1 |
musztarda | 1 łyżka |
oregano świeże |
pory | 60 dag |
masło | 1 łyżka |
ser topiony | 10 dag |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
mleko | 100 ml |
cebula | 1 |
ząbki czosnku | 2 |
mięso mielone | 60 dag |
jajko | 1 |
musztarda | 1 łyżka |
oregano świeże |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: