Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pesto z liści rzodkiewki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rzodkiewka 2 pęczki- liście
orzeszki ziemne 2 garście
sól do smaku
pieprz
olej z suszonych pomidorów kilka łyżek
ser Dziugas 1 garść
ząbek czosnku
miód płynny 1 łyżeczka
ocet balsamiczny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pesto z liści rzodkiewki

W blenderze miksujemy na gładkie pesto liście rzodkiewki, orzeszki, ser dziugas oraz czosnek. Stopniowo dodajemy olej spod suszonych pomidorów. Dosmaczamy solą, pieprzem miodem i octem balsamicznym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak