Składniki:
wątróbka drobiowa | 250 g |
cebula czerwona | 1 szt. |
masło | 50 g |
czosnek | 1 ząbek |
tymianek | 1 łyżeczka |
brandy | 30 ml |
sól do smaku | 3 szczypty |
pieprz | 2 szczypty |
natka pietruszki | 1 łyżka |
żurawina suszona | 2 łyżki |
wątróbka drobiowa | 250 g |
cebula czerwona | 1 szt. |
masło | 50 g |
czosnek | 1 ząbek |
tymianek | 1 łyżeczka |
brandy | 30 ml |
sól do smaku | 3 szczypty |
pieprz | 2 szczypty |
natka pietruszki | 1 łyżka |
żurawina suszona | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: