Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z tuńczyka z kaparami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 90 g
jogurt naturalny 20 g
sok z cytryny 1 łyżeczka
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta
kapary całe Smak 10 g
koperek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z tuńczyka z kaparami

Łososia upiec w foli aluminiowej 170 st. 25min
Jogurt , cytrynę , koper, pieprz - zmieszać .
Łososia pognieść widelcem dodać wymieszany jogurt.Miksować na konsystencje pasty.
Posypać kaparami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

askad89 27.01.2016 12:26
fajnie że Wam przypadła do gustu
Ola1984 27.01.2016 12:11
Pasty kanapkowe to to co lubię :) Mniam
jagoda5913 27.01.2016 00:34
świetna pasta
Łukasz15 26.01.2016 23:22
Ciekawy przepis
Konczi 26.01.2016 21:40
uwielbiam takie pasty!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak