Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z grillowanego indyka

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z indyka 1 sztuka
Przyprawa do indyka i dań z drobiu Prymat 2 łyżeczki
oliwa 2 łyżki
jajko 3 sztuki
śmietana 2 łyżki
majonez tradycyjny 1 łyżka
sól do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z grillowanego indyka

Kroki postępowania

1
Mięso kroimy na kawałki, dodajemy oliwę, przyprawę do indyka i mieszamy. Mięso grillujemy.
Krok 1 - Pasta z grillowanego indyka foto
2
Fileta strudzimy, jajka gotujemy na twardo, obieramy.
Krok 2 - Pasta z grillowanego indyka foto
3
Całość miksujemy (np. blenderem).
Krok 3 - Pasta z grillowanego indyka foto
4
Dodajemy majonez, śmietanę, przyprawy. Mieszamy.
Krok 4 - Pasta z grillowanego indyka foto
5
Tak przygotowaną pastą smarujemy pieczywo. Smacznego!
Krok 5 - Pasta z grillowanego indyka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 10.11.2014 14:26
domowe zawsze smaczne
gosia561 10.11.2014 11:46
super zamiast pasztetu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak