Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z cieciorki i kurczaka

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka z kurczaka 2 udka
cieciorka konserwowa 1 puszka
marchew 2 sztuki
seler 15 dkg
sól i pieprz 1 do smaku
natka pietruszki 1 do smaku
Przyprawa do drobiu po myśliwsku Prymat 1 do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z cieciorki i kurczaka

Kroki postępowania

1
Ugotowane udka z kurczaka obieram, zdejmuję skórę.
Krok 1 - Pasta z cieciorki i kurczaka foto
2
Przekładam do miski, dodaję pokrojoną marchewkę, seler, cieciorkę. Całość miksuję blenderem.
Krok 2 - Pasta z cieciorki i kurczaka foto
3
Doprawiam sola, , pieprzem, przyprawą ognistą.
Krok 3 - Pasta z cieciorki i kurczaka foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 03.11.2015 15:14
Pyszne jedzonko;)
Bernadeta1 03.11.2015 14:37
Takie domowe pasty do kanapek zawsze bardzo smaczne i chętnie zjadane
Dorota_31_ 03.11.2015 14:10
Ciekawy pomysł
Wiktoria29 03.11.2015 14:02
lubię pastę z cieciorki ale z dodatkiem kurczaka jeszcze nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak