Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA PIETRUSZKOWA

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

natka pietruszki 1 pęczek
czosnek 3 ząbki
oliwa 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA PIETRUSZKOWA

Wykonanie:
Natkę pietruszki zmiksować z czosnkiem i oliwą i taką pastę podawać do wędlin, jaj i sałatek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 04.08.2013 07:52
Ciekawy przepis
Kuchenka 03.08.2013 22:52
pęczek pietruszki to ile gałązek, bo ja mam z własnego ogródka?
kokoszka
kokoszka 03.08.2013 21:47
zdrowe na chleb

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak