Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-szczypiorkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

majonez 2 łyżki
szczypior 1 pęczek
sól
pieprz
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-szczypiorkowa

Jajka gotujemy na twardo, potem jak wystygną to łupimy i przeciskamy przez praskę albo rozgniatamy widelcem.
Szczypior kroimy drobno i dodajemy do jajek.
Solimy i pieprzymy do smaku, dodajemy majonez i wszystko mieszamy.
Pasta jest gotowa do spożycia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

paniusiaewa 11.03.2017 20:44
Zawsze to lesze niż te sklepowe wędliny.
Ela15 14.06.2014 14:18
bardzo lubię taką pastę
MagdaXXX 10.08.2013 10:10
pysznie wygląda
adelajda 28.05.2013 09:24
lubię pasty
Andysz 18.04.2013 11:41
rewelacja!!!
Rafał10 14.04.2013 19:18
super śniadanie!!!
SyMiki 28.02.2013 22:09
pyszna sałatka, choć ja siekam jajka za pomocą takiej krateczki do cięcia jajek i ziemniaków
Anna152 18.02.2013 07:47
pycha na kanapkę
treonina 13.01.2013 15:02
pyszne kanapki!
pestka 16.12.2012 00:39
apetyczne kanapki
Bernadeta1 16.12.2012 00:18
super śniadanie
MartaKarasia90 21.11.2012 10:16
mmm by się zjadło ;)
Ada-Gaba 20.11.2012 11:11
fajna
ALAGOR 17.11.2012 08:42
pycha
SmacznaPyza 12.11.2012 17:37
łupimy jajka - rozbawiłaś mnie :)))
Kamila10 12.11.2012 16:56
Jest lepsza od mojej
Poison1988 12.11.2012 16:47
wygląda niezwykle apetycznie :) super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak