Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z natką pietruszki

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3 szt
masło 1 łyżka
majonez 1,5 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z natką pietruszki

Kroki postępowania

1
Ugotować jajka na twardo. Rozdrobnić je za pomocą widelca.
Krok 1 - Pasta jajeczna z natką pietruszki foto
2
Dodać posiekaną natkę pietruszki, masło i majonez.
Krok 2 - Pasta jajeczna z natką pietruszki foto
3
Doprawić pastę do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać.
Smacznego :)
Krok 3 - Pasta jajeczna z natką pietruszki foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 03.04.2013 00:23
super pasta
Laila2786 25.03.2013 13:21
na pewno wypróbuję
Pomocnik 25.03.2013 13:20
pyszna pasta
Marta1986 25.03.2013 13:18
ale pyszności:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak