Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z chrzanem i szczypiorkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 szt
chrzan 1 czubata łyżka
majonez 1 łyżka
szczypiorek 1 pęczek
Pieprz czarny Prymat w młynku
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z chrzanem i szczypiorkiem

Ugotowane na twardo jajka pokroić na kawałki, a następnie ubić tłuczkiem do ziemniaków. Dodać posiekany szczypiorek, chrzan oraz majonez. Przyprawić do smaku solą oraz dużą ilością świeżo zmielonego pieprzu. Wymieszać. Podawać z ulubionym pieczywem.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 19.04.2016 15:42
smaczne śniadanie
Babeczka35 18.04.2016 19:49
Smaczna pasta.
Damiano
Damiano 18.04.2016 09:18
bardzo dobra
RenataZ-et 18.04.2016 09:05
świetna pasta
mirosława4 17.04.2016 22:19
bardzo dobra nie tylko na śniadanie
agaK. 17.04.2016 20:02
Robię takie, najczęściej latem jak mam świeże produkty:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak