Przepis i sposób przygotowania na: Paprykowa pieczeń
Kroki postępowania
Miedzy czasie przygotowujemy paprykowe nadzienie.
Pieczemy je do momentu jak stanie się miękkie (w sumie około 70-80 minut).
Gotowe wyjmujemy, kroimy w plastry i podajemy.
szynka wieprzowa | 1,2 kg |
papryka czerwona | 3 sztuki |
natka pietruszki | 2 łyżki posiekanej |
ser żółty | 3 łyżki startego |
cebula | 1 sztuka |
rozmaryn | 3-4 gałązki |
olej | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
wino czerwone | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: