Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Niskokaloryczna sałatka z tuńczykiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 woreczek
korniszony 4 szt
kukurydza 1 puszka
jogurt naturalny 2 łyżki
curry
oregano
Pieprz czarny mielony Prymat
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Niskokaloryczna sałatka z tuńczykiem

Ryż ugotować w wodzie z dodatkiem słodkiej papryki i curry. Odstawić do wystygnięcia. Następnie przełożyć go do miski i połączyć z tuńczykiem, kukurydzą i korniszonami pokrojonymi w kostkę. Wymieszać i dodać jogurt. Doprawić oregano, pieprzem i solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia26 11.02.2014 20:20
ale pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak