Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziana papryka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

papryka czerwona 2 sztuki
ser feta 400 gram
cebula 1 sztuka
czosnek 3 ząbki
Bazylia suszona Prymat
oregano
Pieprz czarny mielony Prymat
oliwa 2 łyżki
pomidory 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziana papryka

Papryki kroimy na pół, myjemy. Ser feta rozdrabniamy, dodajemy do niego pokrojoną w drobną kostkę cebulę i czosnek przeciśnięty przez praskę. Pomidory kroimy w kostkę i dodajemy do sera. Doprawiamy ziołami i pieprzem, dodajemy oliwę, mieszamy. Do środka papryk dodajemy trochę oliwy i masę serową. Pieczemy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia7 22.09.2014 14:23
smaczne nadzienie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak