Przepis i sposób przygotowania na: Muszelkowa zapiekanka
Kroki postępowania
Masą serowo-bakaliową wypełniamy ugotowane muszle.
Podajemy.
Zapiekanka znikła w oka mgnieniu. To chyba najlepszy dowód, że wszystkim smakowała!
makaron muszle | ok 16 sztuk muszli |
biały ser | 0,5 kg |
jajko | 3 sztuki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier do smaku | 1-1,5 łyżki |
śmietana | 1 łyżka |
tłuszcz | do wysmarowania formy |
daktyle | 3/4 szkalnki |
rodzynki | 3/4 szkalnki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: