Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus jabłkowo-bananowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 1 kg
babany 1/2 kg
cukier 1/2 kg
sok z cytryny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Mus jabłkowo-bananowy

Jabłka kroimy na kawałki, rozgotowujemy z cukrem w niewielkiej ilości wody, przecieramy przez sito, Banany rozgniatamy , skrapiamy sokiem z cytryny, mieszamy z jabłkami. Możemy zapasteryzować w słoikach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 27.03.2013 09:52
pyszny i zdrowy !
alaaa 03.02.2013 19:23
na zimowe zapasy idealny
misia53 02.02.2013 11:29
bardzo fajny ,do różnego wykorzystania
SmacznaPyza 25.08.2012 20:21
fajne, do deserów, do ciast....albo do wyżerania łyżeczką :)
Rafał10 25.08.2012 19:30
apetyczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak