Przepis i sposób przygotowania na: Murzynkowy przekładaniec z dwoma masami
Kroki postępowania
Dekoracja: Kremówkę ubić na sztywno z cukrem pudrem, zagęstnikiem i barwnikiem. Ciasto pokroić na kostki i udekorować szprycą. Smacznego!
mleko | 250 ml |
margaryna | 125 gram |
kakao | 2 łyżki |
czekolada gorzka | 100 gram |
cukier | 1 szklanki |
mąka pszenna | 2,5 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
jajko | 3 sztuki |
banan | 2,5 sztuki |
nektar bananowy | 400 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1,5 łyżki |
cukier puder | 1 łyżeczka |
śmietana 30% | 400 gram |
sok z cytryny | 2 łyżki |
mleko | 450 ml |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
margaryna | 170 gram |
dżem truskawkowy | 1 słoik |
cukier | 25 gram |
śmietana 30% | 200 gram |
cukier puder | 1 łyżeczka |
barwnik spożywczy do ciast | czerwony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: