Przepis i sposób przygotowania na: Muffiny porzeczkowe z kokosową kruszonką
Kroki postępowania
Smacznego!
jajko | 2 |
mąka pszenna | 1 szkl |
mąka kukurydziana | 1/2 szkl |
proszek do pieczenia | 1 1/2 łyżeczki |
cukier | 1/2 szkl |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
jogurt naturalny | 1 mały kubek |
olej | 1/3 szkl |
sól | szczypta |
porzeczki czerwone | 3/4 szkl |
masło | 3 łyż |
cukier | 3 łyż |
mąka | 4 łyż |
wiórki kokosowe | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: