Przepis i sposób przygotowania na: Muffinki migdałowe z borówkami amerykańskimi
Kroki postępowania
Pieczemy przez 30 minut do tzw. suchego patyczka.
mąka pszenna zwykła | 1,5 szklanka |
mąka pszenna razowa | 1/2 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
borówki amerykańskie | 110 g |
migdały pokruszone | 6 łyżki |
aromat migdałowy | 1/2 łyżeczki |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżki |
mleko migdałowe | 1 szklanki |
cukier | 2/3 szklanki |
olej rzepakowy | 1/3 szklanki |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: