Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Moje powidła śliwkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śliwki węgierki 2 kg
ocet kilka łyżek
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Moje powidła śliwkowe

Śliwki podzielić na połówki- usunąć pestki.
Następnie przepuścić je przez maszynkę, przez cienkie sitko- to skraca czas smażenia.
Dodać ocet- postawić na mały ogien i smażyc czesto mieszając az zgestnieją.
Na koniec mozemy doslodzic do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 27.08.2012 08:31
smaczne
kanu83 21.08.2012 19:56
pycha
Rafał10 21.08.2012 17:44
mniam bądź co bądź ale takie są bez porównania do tych ze sklepu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak