Składniki:
jabłka | 2 kg |
cukier brązowy | 14 łyżek |
cukier waniliowy | |
cynamon | 4 łyżki |
śmietana | 1 łyżka |
żółtko jajek | 1 |
cukier | 1/4 szklanki |
masło roślinne | 125 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 250 g |
jabłka | 2 kg |
cukier brązowy | 14 łyżek |
cukier waniliowy | |
cynamon | 4 łyżki |
śmietana | 1 łyżka |
żółtko jajek | 1 |
cukier | 1/4 szklanki |
masło roślinne | 125 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka pszenna | 250 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: