Przepis i sposób przygotowania na: modra kapusta
Miękką odcedzamy i przelewamy zimną wodą. Do kapusty wcieramy na grubych oczkach jabłko oraz dodajemy drobno pokrojoną cebulę i pokrojoną na ćwiartki cebulkę marynowaną. Doprawiamy 1-2 łyżkami octu.
kapusta czerwona | |
cebula | |
ocet 10 % | |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
jabłko kwaśne | |
Majeranek suszony Prymat | |
kolendra Prymat do smaku | |
Cebulka perłowa marynowana Smak | 4 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: