Składniki:
koperek | 1 |
szczypiorek | 1 |
cebula | 3 |
kiełbasa krakowska | 1 pętko |
boczek wędzony | 20 dag |
sól | |
cukier | 1 mała łyżeczka |
Kwas cytrynowy Prymat | szczypta |
przyprawa uniwersalna Kucharek | 1 łyżeczka |
bulion | 1 kostka |
kapusta | 1 młoda |
koperek | 1 |
szczypiorek | 1 |
cebula | 3 |
kiełbasa krakowska | 1 pętko |
boczek wędzony | 20 dag |
sól | |
cukier | 1 mała łyżeczka |
Kwas cytrynowy Prymat | szczypta |
przyprawa uniwersalna Kucharek | 1 łyżeczka |
bulion | 1 kostka |
kapusta | 1 młoda |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: