Składniki:
miętus w dzwonkach | 600 g |
czosnek ząbki | 1 szt |
sok z połowy cytryny | do smaku |
śmietana | 50 ml |
musztarda | 1 łyżka |
cebula czerwona | 0.5 szt |
oliwa | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
miętus w dzwonkach | 600 g |
czosnek ząbki | 1 szt |
sok z połowy cytryny | do smaku |
śmietana | 50 ml |
musztarda | 1 łyżka |
cebula czerwona | 0.5 szt |
oliwa | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżeczka |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: