Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z papryką, serem, cebulą i selerem
Kroki postępowania
Pieczemy na patelni grillowej, lub teflonowej, albo w piekarniku w opcji grill ok 10 min po 5 min z każdej strony .Podajemy z surówkami
mięso mielone wieprzowe | 200 g |
papryka | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
ser żółty | 3 łyżki / twardy szafir |
seler naciowy | 3 łyżki |
olej aromatyzowany | 2 łyżki / pikantny pepperoni |
Kminek mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
sól | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
papryka czerwona | 1/2 łyżeczki |
majeranek | 2 szczypty |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: