Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone z cebulką, czosnkiem i natką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone wieprzowe 70 dkg
cebula 1 sztuka
czosnek 3 ząbki
jajko 1 sztuka
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierki
olej do smażenia
natka pietruszki 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone z cebulką, czosnkiem i natką

Do mięsa dodać jajko, posiekane natkę, cebulkę i czosnek oraz przyprawy do smaku. Dokładnie wymieszać. Uformować kotlety, opanierować je w bułce tartej. Smażyć na gorącym oleju. Podawać z ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 22.11.2014 14:40
smaczne takie mielone
Kejti 29.10.2014 08:01
Smaczne mięsko :-)
Bernadeta1 17.10.2014 12:12
smaczne mielone kotleciki
w mojej kuchni 16.10.2014 18:25
takie mielone lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak